Lediga tjänster

Handledare/Coach Yalla Rinkeby

Samordningsförbundet Stockholm stad söker en handledare/coach till Yalla Rinkeby. Du arbetar kanske idag som jobbcoach inom kommunen, Arbetsförmedlare, Försäkringshandläggare eller inom landstinget och vill prova något nytt under 1 år.

Yalla Rinkeby är ett nystartat arbetsintegrerat socialt företag och kvinnokooperativ i Rinkeby som drivs av kvinnorna själva i form av en ekonomisk förening. Målet med verksamheten är att skapa möjligheter till yrkesarbete och egen försörjning för kvinnor som initialt står långt från arbetsmarknaden genom att tillvara utrikesfödda kvinnors kompetens. Företaget erbjuder idag catering och försäljning av egenproducerade matprodukter och målet är att expandera den verksamheten ytterligare samtidigt som fler affärsområden skall utvecklas i form av lunchservering/kafé, odling och kanske en syateljé. Hela tanken är att kvinnornas eget driv och deras entreprenörsanda skall föda nya idéer som de med rätt stöd kan omvandla till en hållbar affärsidé.

Samordningsförbundet Stockholm stad söker nu en handledare/coach på 1 år

Vi söker dig som vill arbeta med att hjälpa personer vidare i karriären genom matchning mot arbete eller studier. Du är en person som är målmedveten och tycker om att se resultat. Du tycker om att inspirera och motivera människor i förändring och är van att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till ändrade förutsättningar och trivs med att skapa och utveckla relationer och affärer. Du har förmågan att sprida hopp och en god stämning i ett positivt team som består av individer med olika erfarenheter, förutsättningar och personligheter.

Det är viktigt att du har ett entreprenöriellt driv och vill vara delaktig i att forma och utveckla verksamheten inom Yalla Rinkeby som en förebild för andra.

Kvalifikationer

  • Du har idag en anställning inom offentlig förvaltning såsom Stockholm Stad, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan eller inom landstinget.
  • Har examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga

Meriterande

  • Arbetat med systemet SUS (Sektorsövergripande system för uppföljning av samverkan och finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet), är ett system för att följa upp resultaten av samverkan och finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du tänker utanför boxen, du är driftig, vill utveckla och utvecklas, skapa dina egna metoder och verktyg för att uppnå uppsatta mål. Har ett coachande förhållningssätt och brinner för att deltagarna ska lyckas komma i arbete eller studier. Vi vill att du har stor energi och arbetsglädje och vill arbeta med människor från olika delar av samhället och olika kulturer. Vidare ser vi att du kan kommunicera tydligt på svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande med andra språk utöver svenska och engelska.

Övrigt

 Samordningsförbundet Stockholm stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

Visstidsanställning 1 år. Du kommer att vara utlånad/tjänstledig från din nuvarande tjänst.

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast – enligt överenskommelse

Ort

Rinkeby

Kontaktpersoner

Robert Pettersson, 08-508 47 965
Utvecklingsledare, Samordningsförbundet Stockholm Stad
robert.pettersson@extern.stockholm.se

Lissy Noé Labus, 072-450 37 85
Verksamhetsledare, Yalla Rinkeby
handla@yallarinkeby.se

Jenny Jonsson, 076-119 9 084
Ordförande Yalla Rinkeby och representant ByggVesta
jenny.jonsson@byggvesta.se

Ansökan

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan omgående. Dock senast 2018-04-20. Bifoga CV och en beskrivning om varför du passar för tjänsten. Vi tar emot er ansökan via e-post: info.finsam@stockholm.se

Tillbaka till toppen

FINSAM i Stockholms medlemmar: